SEX

Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι!

Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι!

Το ραντεβού πήγε ρολόι και την έφερες σπίτι σου. Πως όμως θα της αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στην κρεβατοκάμαρα σου;

Μπορεί να τα κατάφερες και να την έφερες σπίτι σου για να συνεχίσετε την υπέροχη βραδιά, αλλά αυτό...

δεν σημαίνει ότι η δουλειά σου σταματάει εκεί. Έχεις ακόμα δέκα πράγματα που πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι για να μπορείς να λες ότι έκανες καλά την δουλειά σου...

Aρ. 10 : Κάνε της κομπλιμέντα

Μπορεί γενικά να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά όταν θα πέσουν τα ρούχα γεμίζει ανασφάλειες. Γι' αυτό μίλα της για το τι σου αρέσει πάνω της, κάνε ένα κομπλιμέντο γιατί διαφορετικά θα νομίζει ότι δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις. Πες της έναν ωραίο λόγο γι' αυτό που βλέπεις και σίγουρα οι επιδόσεις της θα βελτιωθούν αφού θα έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση της.

Aρ. 9 : Πάρε πρωτοβουλίες

Μην κάνεις το λάθος κι ακολουθήσεις για ακόμα μια φορά την πεπατημένη, τον εύκολο δρόμο που ξέρεις ότι θα με κάνει να φτάσω στον οργασμό. Πάρε πρωτοβουλίες και χάραξε νέες πορείες, δείξε της τι θα ήθελες να κάνεις μαζί της και διασκέδασε το.

Aρ. 8 : Φίλα την παντού

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και μην χρησιμοποιείς τα χείλη σου μονάχα για να την φιλάς στο στόμα. Φίλα την σε όλο της το σώμα και σίγουρα θα ενθουσιαστεί από αυτή σου την πρωτοβουλία. Εξάλλου σου αποκαλύψαμε τα επίμαχα σημεία που αν την φιλήσεις θα της βάλεις φωτιά...

Aρ. 7 : Βγάλε όλα σου τα ρούχα

Πολλές φορές από τη βιασύνη σου συνηθίζεις να αφήνεις μερικά ρούχα πάνω σου κατά τη διάρκεια του σεξ. όπως η μπλούζα, οι κάλτσες σου κτλ. Την επόμενη φορά βγάλτα όλα. Η θέα του ολόγυμνου σου κορμιού θα την εξιτάρει περισσότερο από το να σε βλέπει με τις κάλτσες!

Aρ. 6 : Κάνε φασαρία

Δεν λέμε να σε ακούσει και όλη η γειτονιά, αλλά που και που εάν απολαμβάνεις αυτό που συμβαίνει βγάλε και κανένα φωνήεν μπας και καταλάβει ότι το απολαμβάνεις. Η δικιά σου απόλαυση θα λειτουργήσει σαν εύνασμα για να συνεχίσει κι εκείνη με την σειρά της...

Aρ. 5 : Με το μαλακό τα μαλλιά της

Ναι μπορεί καμιά φορά κατά τη διάρκεια του σεξ να παρασύρεσαι και να της τραβάς δυνατά τα μαλλιά δίχως να το καταλαβαίνεις. Όμως αυτή το καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί απλούστατα πονάει. Εάν δεν θέλεις να αρχίσει να παραπονιέται αλλά και να μείνεις με καμιά τούφα στο χέρι καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λιγάκι στο συγκεκριμένο θέμα.

Aρ. 4 : Κοίτα την στα μάτια

Δεν χρειάζεται να κοιτάζεστε συνέχεια στα μάτια αλλά εάν την κοιτάς ανά διαστήματα θα την κάνεις να αισθάνεται ιδιαίτερα ποθητή. Πέρα από αυτό μετά από μερικές sexy ματιές τα αίματα θα ανάψουν ακόμα περισσότερο.

Aρ. 3 : Συγκεντρώσου

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου μερικές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ να είναι αφηρημένος. Πρέπει να την σταματήσεις αυτή την κακή συνήθεια. Σταμάτα να σκέφτεσαι άλλα πράγματα και συγκεντρώσου σε αυτό που κάνεις για να το κάνεις καλά. Το ξέρουμε ότι μπορείς να κάνεις δυο πράγματα ταυτόχρονα απλά αυτή η ασχολία χρειάζεται όλη σου την προσοχή.

Aρ. 2 : Ρώτα την τι της αρέσει

Μην αρκείσαι σε αυτά που ήδη γνωρίζεις. Ρώτα της τι θα ήθελε να της κάνεις, τι της αρέσει. Έτσι και θα ανέβεις στα μάτια της γιατί νοιάζεσαι και για την δική της ικανοποίηση κι όχι μονάχα για την δική σου, αλλά και μπορεί να σου αρέσει αυτό που θα ακούσεις.

Aρ. 1 : Πες της τι σου αρέσει

Άσε τις ντροπές στην άκρη και πες της τι σου αρέσει. Για να βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί σου σημαίνει ότι θέλει να περάσει καλά και το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ανοιχτή σε προκλήσεις. Μάλιστα εάν την πεις τι σου αρέσει τότε σίγουρα θα βάλει τα δυνατά της για να σε ευχαριστήσει και θα το απολαύσεις στο έπακρο.