ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Streaming, Ελλάδα – Πολωνία: Η πρεμιέρα της Εθνικής στο τουρνουά Ακρόπολις

Εθνική Ελλάδας
Intime News

Ελλάδα Πολωνία: Δείτε σε live streaming την πρεμιέρα της Εθνικής στο τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο αποτελεί πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και φυσικά του μεγάλου «ραντεβού» του Σεπτεμβρίου, το Eurobasket 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Eurobasket 2022.

Το «Ακρόπολις», όπως συμβαίνει παραδοσιακά αποτελεί πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Κι η φετινή διοργάνωση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17/8) την Πολωνία, την Πέμπτη (18/8) θα παίξει με την Γεωργία και την Παρασκευή (19/8) με την Τουρκία. Το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έκοψε την Τρίτη (16/8) τους Δημήτρη Μωραΐτη και Γιάννη Κουζέλογλου κι ως εκ τούτου θα έχει στη διάθεση του για τις αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ, 16 πάικτες. Αυτοί είναι οι: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας.

Δείτε, πατώντας ΕΔΩ, την αναμέτρηση Ελλάδα - Πολωνία στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά Ακρόπολις

Σχετικές ειδήσεις