ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αρωγός στην παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

Παναθηναϊκός
Intime News

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΚΑΕ συνεχίζει τις σπουδαίες ενέργειες και μαζί με την PAO BC Academy έστειλαν το δικό του μήνυμα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Ο Παναθηναϊκός στέκεται αρωγος στο διήμερο δράσεων που διοργανώνεται από την PAO BC Academy.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά, τα οποία έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα. Συγκεκριμένα, παιδιά από τις Ακαδημίες της ΚΑΕ και από την PAO BC Academy ASD (Autism Spectrum Disorder) βρέθηκαν στην κεντρική κερκίδα και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα. Επίσης, ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον γιατρό της Ακαδημίας, Δημήτρη Νικολάου και την επιστημονική συνεργάτιδα, Σοφία Δρόσου.

Παναθηναϊκός
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η PAOBC Academy εδώ και πέντε χρόνια έχουν δημιουργήσει τα τμήματα PAO BC Academy ASD για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού"Intime News

Ο Διευθυντής Λειτουργίας της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής, τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ: «Σήμερα είναι η είναι η παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό και πραγματοποιούμε ορισμένες δράσεις. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η PAOBC Academy εδώ και πέντε χρόνια έχουν δημιουργήσει τα τμήματα PAO BC Academy ASD για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά που μέσα από τις προπονήσεις τους γεμίζουν τις ψυχές μας. Έχουμε πολλούς συνοδοιπόρους σε αυτό το έργο και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχόμαστε με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε και άλλες ομάδες ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας δημιουργώντας και εκείνες τμήματα για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού».

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική της Basket League. Ειδικό κλιμάκιο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιατρούς και νοσηλευτές βρέθηκαν στο Τμήμα 405 του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από τις 13:00, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους μας, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σχετικές ειδήσεις