ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα πεθάνουμε μαζί, εγώ, εσύ κι ο γιος μας»: Απίστευτες καταγγελίες για τον Άντονι της Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
AP Photo/Jon Super

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε η πρώην σύντροφος του Άντονι, Γκαμπριέλα Καβαλίν.

Η influencer σε συνέντευξη της στη «Record TV» της Πορτογαλίας αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καβαλίν κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο αυτή τη φορά υποστήριξε ότι την απείλησε με θάνατο. Όπως μάλιστα τονίζει αυτό την οδήγησε στην απώλεια του παιδιού τους, καθώς ήταν έγκυος.

«Μου επιτέθηκε, με έσπρωξε στην πόρτα του αυτοκινήτου. "Τελείωσε", μου είπε. "Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, δεν θέλεις να είσαι με κανέναν πια. Όλα θα σταματήσουν εδώ για σένα. Θα πεθάνουμε μαζί, εγώ, εσύ και ο γιος μας''» και συνέχισε λέγοντας για την εγκυμοσύνη της ότι: «Εκείνη την ώρα πέθανα. Πανικοβλήθηκα, άρχισα να κλαίω πολύ. Γέννησα σε 30 ώρες. Η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου κι επίσης η μεγαλύτερη ενοχή μου».

Η Καβαλίν αποκάλυψε ότι η πρώτη σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον Άντονι ήταν όταν έκανε προσθετική στήθους, για να υπογραμμίσει: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα. Άρχισε να βλέπει ότι ήταν σοβαρό και σταμάτησε. Κάλεσε έναν υπάλληλο της ομάδας και ζήτησε από δύο γιατρούς να έρθουν στο διαμέρισμά μου».

Οι σοκαριστικές περιγραφές της συνεχίστηκαν: «Μου έσπασε τη βαλίτσα, μου πήρε την τσάντα, το διαβατήριό μου. Μου έσπασε το κινητό, δεν με άφηνε να φύγω. Ήμουν φυλακισμένη από τις 10 το βράδυ έως τις 3:30 σχεδόν το πρωί. Αυτό το αποκαλώ ιδιωτική αιχμαλωσία. Ήθελα απλώς να φύγω από εκεί και μου είπε ότι δεν θα φύγω μέχρι να τα σβήσω όλα όσα είχα τραβήξει σε βίντεο. Νομίζω ότι η μητέρα του κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του και ζήτησε βοήθεια. Κανείς δεν μπορούσε να το ελέγξει».

Η Καβαλίν είναι αποφασισμένη να πάει με τον δικηγόρο της στην Αγγλία και να προχωρήσει σε καταγγελίες. Όπως είπε: «Αν χρειαστεί, θα ψάξω για μάρτυρες, θα πάω στο γραφεία της Γιουνάιτεντ να βρω τον υπάλληλο που κάλεσε τους γιατρούς, τις κάμερες ασφαλείας… Θα κάνω ό,τι χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις