ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στους Μπακς και τον Άλεξ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στους Μπακς και τον Άλεξ

Ο νεότερος αδερφός της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ανταμώνει με τον Γιάννη και τον Θανάση στο Μιλγουόκι καθώς εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ένας ακόμη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι. Μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, ο Άλεξ γίνεται ο τρίτος αδερφός που θα βρίσκεται στην ομάδα. Με τους Μπακς πλέον να έχουν γίνει… οικογενειακή υπόθεση για τα «ελάφια». Ο Άλεξ υπέγραψε συμβόλαιο ήδη, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Μάικλ Σότο.

Έτσι ο μοναδικός αδερφός που παίζει μπάσκετ και δε θα είναι στους Μπακς, είναι ο Κώστας που θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Η αποκάλυψη ήρθε απ’ τον δημοσιογράφο της USA Today, τονίζοντας πως αρχίζει προπονήσεις με το Μιλγουόκι που σε λίγο καιρό θα μπει στο training camp. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως μετά την προετοιμασία θα τον αφήσουν οι Μπακς έτσι ώστε να πάρει ένα μπόνους κοντά στις 100.000 δολάρια, αλλά και να έχουν δικαίωμα να τον τοποθετήσουν και πάλι στη θυγατρική τους ομάδα στη G-League.

Σε κάθε περίπτωση κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μιλγουόκι την ερχόμενη σεζόν, όπως ακριβώς έγινε και με τον Θανάση που πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε.