ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής - «Η αληθινή ιστορία για το ταξίδι μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής - «Η αληθινή ιστορία για το ταξίδι μου»
X - Giannis Antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Giannis: The Marvelous Journey», του οποίου την παραγωγή κάνει η εταιρεία που ίδρυσε πρόσφατα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημιούργησε πρόσφατα μια κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής και κάνει το... ντεμπούτο του και σε αυτόν τον χώρο με την ιστορία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Συγκεκριμέρα, δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία της ταινίας RISE, ο Greek Freak θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα Prime Video, ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας 108 λεπτών με τίτλο «Giannis: The Marvelous Journey».

Όπως ο ίδιος έγραψε στο Twitter: «Με υπερηφάνεια ανακοινώνω την έναρξη του
@ImprobableMedia με την οικογένειά μου και την πρώτη μας παραγωγή μεγάλου μήκους. Είναι η αληθινή ιστορία για το ταξίδι μου και της οικογένειάς μου και ανυπομονώ να τη μοιραστώ μαζί σας. Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου στην PrimeVideo».

Η Improbable Media, είναι η εταιρεία που δημιούργησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν αναλυτή του ESPN, Τζέι Ουίλιαμς, ενώ το ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε η Ελληνοαμερικανίδα Κρίστεν Λάπας.

«Είναι μια πολύ προσωπική ιστορία που είμαι ενθουσιασμένος να μοιραστώ με τον κόσμο. Θα με δείτε σε ό,τι έχει να κάνει με την ImprobableMedia. Και το ντοκιμαντέρ της Amazon αφηγείται την ιστορία που είναι η βάση για όλα αυτά», τόνισε σε δηλώσεις του στο sportsbusinessjournal.com.

Σχετικές ειδήσεις