ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague - Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο κανάλι θα δείξει τον αποψινό αγώνα

Euroleague - Παναθηναϊκός Superfoods - Ρεάλ  Μαδρίτης: Ποιο κανάλι θα δείξει τον αποψινό αγώνα

Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods για τον αποψινό (Πέμπτη 17/4) δεύτερο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρότι το πρώτο παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, στον Παναθηναϊκό Superfoods γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και το δεύτερο ματς είναι τόσο κοντά που δεν επιτρέπονται οι πανηγυρισμοί για το 1-0.

Το «τριφύλλι» σήμερα έχει ένα νέο παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς και θέλει να κάνει το 2-0 για να μένει μια νίκη μακριά από το να βρεθεί στο Final-4 της Euroleague που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η πρώτη… δουλειά έγινε.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε το πρώτο ματς της σειράς με τη Ρεάλ και σήμερα πάει για το 2-0, που θα θέσει τα γερά θεμέλια για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Οι «πράσινοι», παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι, είναι όλοι μία γροθιά, ενωμένοι, αποφασισμένοι, ψυχωμένοι για τη δεύτερη νίκη επί των Μαδριλένων που θα στείλει την ομάδα στην Ισπανία, με σαφές προβάδισμα σε νίκες και ψυχολογία.

Το μόνο ερωτηματικό στο πράσινο στρατόπεδο, είναι η συμμετοχή του Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Τρίτης (17/4), καθώς είχε κριθεί ανέτοιμος. Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενοι θα έχουν τις γνωστές απουσίες Φακούντο Καμπάσο, Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ

gist

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο, ενώ οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα είναι το ίδιο προσηλωμένοι στο στόχο τους, μπαίνοντας με την ίδια ακριβώς πρόθεση, όπως στο προχθεσινό ματς: Να πιάσουν τη Ρεάλ από τον… λαιμό, να την πιέσουν και με τη βοήθεια του κόσμου να την… πνίξουν, υποτάσσοντάς τη σε νέα ήττα!

«Αιώνια Πιστός»… στους 8!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι ο μοναδικός εκ των οκτώ ομάδων που συμμετέχουν στα εφετινά πλέι οφ της Euroleague, με τις περισσότερες διαδοχικές παρουσίες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιστοί στο ραντεβού τους με την οκτάδα για όγδοη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, καθώς από το 2011 δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μείνουν εκτός.

Ο αποψινός αγώνας (Πέμπτη 19/4) του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2HD.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό