ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς GNN ο Πύργος

Σε ρυθμούς GNN ο Πύργος

H μεγάλη ώρα πλησιάζει! Το GNN Streetball ανοίγει τα φτερά του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πύργο και οι μπασκετικοί όλη της Ηλείας αδημονούν για το μεγάλο ραντεβού!

Τα προηγμένα γήπεδα στήνονται μετά από σκληρές και επίπονες προσπάθειες του τιμ που θέλει να προσφέρει στο κοινό άλλη μια μεγάλη διοργάνωση, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη.

Η κεντρική πλατεία του Πύργου θα φορέσει τα γιορτινά της και όλοι περιμένουν να αποζημιωθούν με άφθονο μπάσκετ και όμορφες στιγμές στη συνήθεια που γίνεται λατρεία.

Το GNN STREETBALL αποτελεί μια εξειδικευμένη ομάδα που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση τουρνουά 3x3 streetball σε όλη την Ελλάδα.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού για την διεξαγωγή τουρνουά basket σε εξωτερικούς χώρους με ένα σύστημα πτυσσόμενου γηπέδου, ηλεκτρονικούς πίνακες σκορ, μπασκέτες, σύστημα φωτισμού και ήχου, διαφημιστικές πινακίδες led και κερκίδες, ακριβώς σαν αυτό που χρησιμοποιεί η FIBA στα επίσημα τουρνουά 3x3 που οργανώνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη, μόλις σε χρονικό διάστημα 2 ετών, οι... μπασκετάνθρωποι του GNN Street Ball έχουν διοργανώσει τουρνουά σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Πάτρα 2015
  • Λευκάδα 2015
  • Πύργος 2014 - 2015
  • Κουρούτα 2014 - 2015
  • Ζαχάρω Ηλείας 2014 – 2015
  • Λαύριο 2015
  • Αγρίνιο 2015

Με την μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχει εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης των events, το GNN 3on3 Street Ball έρχεται να λάβει τη θέση του εκεί που του ανήκει: στη μεγάλη οικογένεια της FIBA. Πλέον έχει την αδειοδότηση για την διοργάνωση 3x3 events υπό την αιγίδα της.

Τέλος δείχνοντας την διάθεση για συνεργασία και θέλοντας να ενισχύσει τα events και την εξάπλωση του 3x3 στην Ελλάδα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ενοικίασης εξοπλισμού και αναλαμβάνει την διοργάνωση τέτοιων, για λογαριασμό συλλόγων, clubs, σχολείων και δήμων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.gnnstreetball.gr

Και στο Facebook τη σελίδα: GNN 3on3 streetball