ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Clasico… man to man

Clasico… man to man

Ένα μεγάλο παιχνίδι μας έρχεται από την Ισπανία την Κυριακή, καθώς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στην έδρα της πρώτης. Ο Stoiximan.gr θα μεταδώσει το παιχνίδι σε LIVE Stream και δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον infographic για αυτό.

Το “El Clasico” έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία, αλλά φέτος τα πράγματα έχουν έρθει έτσι, που μπορεί να κρίνει πολλά και για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με 65 βαθμούς και η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί με 64 βαθμούς. Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν και για κάτι ουσιαστικό, εκτός από το γόητρο.

Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, λοιπόν, όπου μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Και ποιοι είναι καλύτεροι από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο;

Οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους… «κοινούς θνητους» εδώ και χρόνια και έχουν μια άτυπη κόντρα για το ποιος θα κατακτήσει περισσότερα τρόπαια, ποιος θα σπάσει τα περισσότερα ρεκόρ και ποιος θα συλλέξει τα περισσότερα ατομικά βραβεία.

Η φετινή τους (άτυπη) κόντρα στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής τον Αργεντινό στην πρώτη θέση, καθώς ο Μέσι έχει πετύχει 32 γκολ στα 27 παιχνίδια της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής. Ο Πορτογάλος, από την άλλη, είναι στα 30 γκολ.

Ο Μέσι έχει παίξει ρόλο σε άλλα 14 γκολ της ομάδας του φέτος, με τον Αργεντινό να έχει μοιράσει 14 ασίστ, ενώ ο Ρονάλντο έχει 11.

Σαφώς μεγαλύτερη είναι η διαφορά μεταξύ των δύο στο σκοράρισμα, που αφορά στα clasico του πρωταθλήματος. Ο Μέσι έχει πετύχει 14 γκολ έναντι μόλις 6 του Ρονάλντο.

Θέλετε να μάθετε με ποιον τρόπο πέτυχαν τα φετινά γκολ τους στο πρωτάθλημα οι δύο superstars; Πόσα είναι με το πόδι, πόσα με κεφαλιά, πόσα είναι πέναλτι; Ρίξτε μια ματιά στο infographic του Stoiximan.gr.

Και αν θέλετε να δείτε LIVE τους δύο μεγάλους αυτούς ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για τη νίκη, τότε ο Stoiximan.gr είναι το μέρος για εσάς. Στον Stoiximan.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι μέσω LIVE Stream εντελώς δωρεάν. Κάνε εγγραφή στο site του Stoiximan.gr, κάνε την πρώτη σου κατάθεση και παρακολούθησε το παιχνίδι online, όπου κι αν βρίσκεσαι.

stoiximan barca real infographic copy

Σχετικές ειδήσεις