ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα «χρυσά» πονταρίσματα του Euro

Τα «χρυσά» πονταρίσματα του Euro

Θες να βγάλεις λεφτά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας; Αν ναι, διάβασε παρακάτω!

Ο δρόμος για το ταμείο είναι ορθάνοικτος, το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσεις τις σωστές επιλογές που θα σε κάνουν χαρούμενο και πλουσιότερο.

Να θυμάσαι ότι όταν παίζεις στοίχημα δεν πρέπει ποτέ να υπερισχύει το συναίσθημα. Η λογική είναι εκείνη που σε οδηγεί κι αυτή πρέπει να ακολουθείς ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζεις ή συμπαθείς.

Ο ΟΠΑΠ σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να πληρωθείς, με το πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Η αυλαία της φάσης των «16» ανοίγει απόψε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Ελβετία κοντράρεται με την Πολωνία. Ο αγώνας δύσκολα θα έχει αρκετά γκολ και η επιλογή να σημειωθούν συνολικά 0-1 γκολ φαντάζει εξαιρετική και προσφέρεται σε απόδοση 2,15 από τον ΟΠΑΠ.

Βρετανικό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα στις 19.00 με τους Ουαλούς να συγκρούονται με τους Βορειοϊρλανδούς. Οι πρώτοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Ο άσος από ημίχρονο πληρώνει 3,00 και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Τέλος, στη ματσάρα της ημέρας, η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Οι δύο αντίπαλοι έχουν μεγάλη ποιότητα και το over 2,5 αξίζει στο 2,30... Καλές οι άμυνες αλλά καλύτερες οι επιθέσεις...