ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία: Ο Παγιέ δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι στο Λιόν – Μαρσέιγ - Οριστική διακοπή στο ντέρμπι

Λιόν - Μαρσέιγ
Twitter: @RMCsport

Γαλλία: Άλλο ένα πολύ άσχημο περιστατικό με θύμα τον Ντμίτρι Παγιέ έλαβε χώρα στη Ligue 1

Το ντέρμπι της Λιόν με τη Μαρσέιγ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι και κατέρρευσε στο χορτάρι.

Ο αγώνας, όπως είναι φυσικό, οδηγήθηκε σε διακοπή (η οποία τελικά είναι κι οριστική), λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του. Το ιατρικό επιτελείο της Μαρσέιγ μπήκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε συνολικά εφτά εκτός έδρας ματς της Μαρσέιγ, τα τρία έχουν διακοπεί λόγω επίθεσης των οπαδών σε παίκτη της, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί τόσο κόντρα στη Νις, όσο και κόντρα στην Ανζέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Γαλλία, η ασφάλεια του γηπέδου εντόπισε τον οπαδό που πέταξε το αντικείμενο και τον έβγαλε εκτός γηπέδου. Την ίδια ώρα ο Τιερί Ανρί, ο οποίος πλέον είναι τηλεσχολιαστής, ξέσπασε λέγοντας ότι: «Το Λιόν - Μαρσέιγ είναι σημαντικο ματς που όλος ο κόσμος θα το δει τηλεοπτικά. Για μία ακόμα φορά βλέπουμε ένα ματς που το διακόπτουν κάποιοι ανόητοι. Δεν θέλω να είναι αυτή η εικόνα που στέλνει το γαλλικό πρωτάθλημα στους Άγγλους, στους Ισπανούς και στους Ιταλούς. Στην Αγγλία οι οπαδοί που προβαίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές αποβάλλονται διά παντός από το γήπεδο. Όχι για έναν μήνα ή δύο μήνες αλλά για πάντα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό

Φρικτός θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο εργοστάσιο

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3: «Διπλό» τίτλου στο ΟΑΚΑ – Δείτε τα γκολ του ντέρμπι (vids)