ΕΛΛΑΔΑ

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό

Ο ηθοποιός Λ. Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό
Ο ηθοποιός Λ. Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό

Ο ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό κατέθεσε υπόμνημα και χιλιάδες σελίδες με επικοινωνίες που είχε με τις καταγγέλλουσες 

Κατηγορηματικά αθώος δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός Λ.Φ. σε βάρος του οποίου έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό.

Ο ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες κατέθεσε υπόμνημα μέσω του οποίου έδωσε εξηγήσεις για τις καταγγελίες που τον βαραίνουν δηλώνοντας πως δεν εμπλέκεται σε κανέναν βιασμό καθώς, όπως υποστηρίζει, οι σεξουαλικές συνευρέσεις που είχε με τις καταγγέλλουσες ήταν συναινετικές.

Μετά τις εξηγήσεις του ηθοποιού ο φάκελος επέστρεψε στην εισαγγελία η οποία καλείται πλέον να αποφασίσει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή εάν θα αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Μαζί με το υπόμνημα ο ηθοποιός κατέθεσε χιλιάδες σελίδες στις οποίες αποτυπώνονται οι επικοινωνίες που είχε με τις καταγγέλλουσες και οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύουν πως διατηρούσαν επαφές μαζί του ακόμη και μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως με τη μία εκ των δύο αδερφών που τον καταγγέλλουν είχε κανονική και μακροχρόνια σχέση χωρίς προβλήματα, ενώ αναφερόμενος στην αδερφή της ισχυρίζεται πως εκείνη ήταν που τον προσέγγισε ερωτικά επειδή ζήλευε την αδερφή της.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταθέσεις των γυναικών

Προς απόδειξη των ισχυρισμών του ο καταγγελλόμενος ηθοποιός αναφέρεται στα μηνύματα επικοινωνίας που κατέθεσε μέσα από τα οποία οι παραπάνω γυναίκες φέρονται να τον αποκαλούν «Λαμπρούλι», «αγάπη μου», «κουλουράκι μου», «αρκουδάκι μου» κα., ενώ αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε με την μητέρα των αδερφών η οποία, όπως υποστηρίζει, ποτέ δεν του άφησε αιχμή για τίποτα από αυτά που τον καταγγέλλουν οι κόρες της.

Μάλιστα στο υπόμνημα του αναρωτιέται πως γίνεται να κάνει τέτοια πράγματα και την ίδια ώρα να δέχεται μηνύματα αγάπης από τις γυναίκες που θεωρητικά έχει βιάσει. Κάτι που σύμφωνα με την πλευρά του θα πρέπει να διερευνηθεί από τις Αρχές και να κληθούν οι καταγγέλλουσες να απαντήσουν για ποιο λόγο έστελναν μηνύματα με τέτοιο περιεχόμενο την περίοδο που, όπως ισχυρίζονται, είχαν κακοποιηθεί.

Εξίσου κατηγορηματικός είναι και με τις δύο άλλες γυναίκες που τον καταγγέλλουν υποστηρίζοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ποτέ του δεν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Μάλιστα για μία από αυτές υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει ποτέ του σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ για την έτερη ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε, έγινε με την συγκατάθεσή της.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την δικηγόρο του ηθοποιού κυρία Κική Πακιρτζίδου η οποία δήλωσε πως ο εντολέας της δεν σκοπεύει να βγάλει καμία από τις γυναίκες που τον καταγγέλλουν στα μανταλάκια και πως έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

«Καταθέσαμε υπόμνημα και πάρα πολλά στοιχεία που δείχνουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά από αυτά που υποστηρίζουν οι καταγγέλλουσες. Ο εντολέας μου δεν πρόκειται να βγάλει καμία γυναίκα στα μανταλάκια αλλά θα υπερασπιστεί τον εαυτό του στη Δικαιοσύνη στην οποία έχει και απόλυτη εμπιστοσύνη» σημείωσε η κυρία Πακιρτζίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο χάρτης των μη εμβολιασμένων στην Ελλάδα – Οι κόκκινες περιοχές για τους άνω των 60

The Voice: Αδερφός γνωστής τραγουδίστριας πέρασε «αέρα» από τα knockouts (video)

J2US: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς και τα νέα ζευγάρια! (videos)