ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος στο Νις-Μαρσέιγ: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο! Επέστρεψε μπουκάλι στην εξέδρα ο Παγιέ (vids)

Χάος στο Νις-Μαρσέιγ: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο! Επέστρεψε μπουκάλι στην εξέδρα ο Παγιέ (vids)

Πολύ άσχημες εικόνες έλαβαν χώρα στη Νίκαια της Γαλλίας, με τους οπαδούς της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ για τη Ligue 1

Η κατάσταση ξέφυγε στο 75ο λεπτό όταν ο Ντιμίτρι Παγιέ πήγε να εκτελέσει κόρνερ προς το πέταλο των φανατικών οπαδών των γηπεδούχων.

Οι φίλοι της Νις, βλέποντας τον να πλησιάζει στο σημαιάκι του κόρνερ, άρχισαν να του πετάνε μπουκάλια, κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του. Ο Παγιέ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κι απάντησε επιστρέφοντας ένα ένα τα μπουκάλια που δέχθηκε!

Αυτή ήταν κι η σπίθα που άναψε τη φωτιά, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό και να έρχονται στα χέρια ακόμα και με ποδοσφαιριστές. Στη γενικότερη σύρραξη φαίνεται να συμμετέχει κι προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπαόλι.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί, αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι περισσότεροι παίκτες φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έμειναν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ντάντε, ενώ στο σημείο βρέθηκε κι ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Τούρκοι ψαράδες έφτασαν μέχρι την... Αγία Μαρίνα - Κίνδυνος θερμού επεισοδίου (video)