ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Ζήτησε αύξηση 500.000.000 λιρών για την πώληση της Τσέλσι - Ο λόγος της απόφασης

Ρόμαν Αμπράμοβιτς
AP Images

Τσέλσι: Η πώληση των «μπλε» βρίσκεται στην τελική ευθεία, ωστόσο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τους υποψήφιους αγοραστές να ανεβάσουν την προσφορά τους κατά 500.000.000 λίρες.

Οι κυρώσεις που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία «ανάγκασαν» τον Ρώσο μεγιστάνα να παραχωρήσει την Τσέλσι, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Παρασκευή (29/4) είναι μια σημαντική ημέρα, αν και ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν και τις προηγούμενες ημέρες κι ήθελαν να προηγούμενη να είναι «εβδομάδα εξελίξεων».

Όπως και να έχει, η «Raine Group» από τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει καταλήξει σε τρεις τελικές υποψηφιότητες. Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ένα νέο «αγκάθι», καθώς σύμφωνα με το SkySports, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς τους ζήτησε να αυξήσουν τις προσφορές τους κατά 500.000.000 λίρες.

Ο Ρώσος μεγιστάνας προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς με αυτό τον τρόπο το ποσό που θα καταλήξει στο φιλανθρωπικό οργανισμό για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία θα φτάσει τα 2.500.000.000 λίρες.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα πάρει κάποιο ποσό από την πώληση, λόγω των κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας. Η τελευταία, άλλωστε, θα πρέπει να δώσει την έγκριση της για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: «Καρφιά» Φερστάπεν σε Χάμιλτον: «Είναι φίλος της Άρσεναλ και θα αγοράσει την Τσέλσι;»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η βρετανική κυβέρνηση δεσμεύει την περιουσία του διευθυντή της Τσέλσι