ΣΠΟΡ

Formula 1: «Καρφιά» Φερστάπεν σε Χάμιλτον: «Είναι φίλος της Άρσεναλ και θα αγοράσει την Τσέλσι;»

Μαξ Φερστάπεν Λιούις Χάμιλτον
AP Images

Formula 1: Η κόντρα του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον «φούντωσε» στην περσινή μάχη για το πρωτάθλημα κι όπως φαίνεται δεν έχει τελειώσει.

Αυτή τη φορά ο Ολλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής πέταξε τα «καρφιά» του προς τον Βρετανό πιλότο, με αφορμή ένα θέμα που δεν αφορά στη Formula 1.

Ο Χάμιλτον, μαζί με την τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, έδωσαν λεφτά για την αγορά των μετοχών της Τσέλσι, στηρίζοντας την προσφορά του Μάρτιν Μπρόουτον.

Ο πιλότος της Red Bull σχολίασε επικριτικά τη συγκεκριμένη κίνηση, από τη στιγμή που ο αντίπαλος του στις πίστες έχει δηλώσει οπαδός της Άρσεναλ. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ο ίδιος είναι οπαδός της Αϊντχόφεν και δεν θα πήγαινε να αγοράσει τον Άγιαξ, ενώ αν αγόραζε κάποια ομάδα θα πήγαινε για το πλειοψηφικό πακέτο κι όχι ένα μικρό μερίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερστάπεν για τον Χάμιλτον:

«Είμαι φίλος της Αϊντχόφεν και δεν θα αγόραζα ποτέ τον Άγιαξ. Και αν επρόκειτο να αγόραζα ομάδα, θα ήθελα να ήμουν ο ιδιοκτήτης και να παίρνω τις αποφάσεις εγώ και όχι να έχω ένα μικρό μερίδιο.

Νόμιζα ότι ήταν φίλος της Άρσεναλ (σ.σ. ο Χάμιλτον). Και ενώ είναι φίλος της Άρσεναλ πηγαίνει να αγοράσει την Τσέλσι. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αλλά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματά του, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Στη λίστα κυρώσεων ο Νικίτα Μαζέπιν – Κατασχέθηκαν ακίνητα αξίας 105.000.000 ευρώ