ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Ο Βόλος δεν θα γίνει πεδίο σύγκρουσης»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime News

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωση του υπογράμμισε ότι αν εμφανιστούν οπαδοί, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα γίνει.

Μια ημέρα πριν τον τελικό, ο Δήμος, επικαλούμενος «αξιόπιστες αστυνομικές πηγές» κάνει λόγο για κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Βόλο, για να δουν το μεγάλο ματς.

Ο Δήμος Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα σφραγιστεί και ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες περιήλθαν σε γνώση μας, από αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ που μετακινούμενοι με τα γνωστά στους φιλάθλους «Βανάκια» έρχονται στην πόλη του Βόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό μεταξύ της ομάδας τους και της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, αν και η ρητή συμφωνία είναι ότι αυτός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καλούμε τόσο τη διοίκηση της ΕΠΟ, δηλαδή της διοργανώτριας, αλλά και τις διοικήσεις των ΠΑΕ και την Αστυνομία να παρέμβουν και να δώσουν λύση άμεση στο πρόβλημα που φαίνεται να προκαλείται.

Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν και απειληθεί η δημόσια τάξη και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, το Πανθεσσαλικό θα σφραγιστεί και ουδείς αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε αυτό. Ας το λάβουν σοβαρά αυτό υπόψη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας αντιδράσουν ανάλογα.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε ο Βόλος να γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ οπαδικών στρατών και όλοι ας το συνειδητοποιήσουν. Είναι ντροπή να μην μπορεί να γίνει σε μια φιλήσυχη και ειρηνική πόλη, όπως ο Βόλος, ένας αγώνας ποδοσφαίρου – γιορτή για το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Το Newsbomb στον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Το Newsbomb θα βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα μεταφέρει όλα όσα γίνουν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αγώνα και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις