ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι τρεις λόγοι της διακοπής | Η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μετά από σχετικό αίτημα της Super League, ο Φάμπιο Μαρέσκα έστειλε συμπληρωματ8ική έκθεση για τη διακοπή του ντέρμπι «αιωνίων» της 8ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά, μετά την κροτίδα που δέχθηκε ο Χουάνκαρ κι τύχη της θα κριθεί στα δικαστήρια.

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό, αλλά όχι τον Παναθηναϊκό. Επίσης, η Λίγκα ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Ιταλό ρέφερι, η οποία αναμένεται να παίξει ρόλο στην εκδίκαση, ενώ θα χρησιμοποιηθεί κι από τις δύο ομάδες κατά την αγόρευσή τους. Να θυμίσουμε ότι το πρωί της Τετάρτης (25/10), ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του ντέρμπι «αιωνίων».

Η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:

«Οι λόγοι για την οριστική διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στα εξής που έχουν αναφερθεί προηγουμένως:

1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ρωτήθηκε πολλές φορές να προσδιορίσει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του είτε για την επανέναρξη είτε για την οριστική διακοπή του αγώνα, γι' αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα.

2) Στο γεγονός ότι οι παράγοντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ. Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της Super League να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε.

3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά από την στιγμή της προσωρινής διακοπής, κάτι που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περισσότερο χρειαστεί».

Σχετικές ειδήσεις