ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1: Πέρασε από την Καισαριανή με Μαντσίνι!

Super League Κηφισιά - Παναθηναϊκός
Intime News

Super League: Με γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Κηφισιά στην Καισαριανή και παραμένει στο +4 από Ολυμπιακό κι ΑΕΚ

Μια ημέρα μετά τα γενέθλια του, ο Αργεντινός έκανε πολύ καλή εμφάνιση κι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για το «τριφύλλι».

Η Κηφισιά δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό κι έδειξε ότι το αποτέλεσμα που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τυχαίο.

Ο Μαντσίνι, όμως, φρόντισε η ομάδα να μην την... πάθει και με το γκολ που πέτυχε της έδωσε το «τρίποντο», το οποίο πέρα από ουσία, έδωσε και μια ψυχολογική τόνωση, μετά την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση κόντρα στη Ρεν.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχαν καλή εικόνα, καθώς υπήρξαν αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά, όμως, βρήκαν τον τρόπο για να αποφύγουν το «στραβοπάτημα», σε κάτι που βοήθησε κι η βελτιωμένη εικόνα του στην άμυνα.

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ιωάννινα)
Κίτρινες: 52’ Μποτία - 22’ Τζούριτσιτς, 89’ Μλαντένοβιτς, 90’+4’ Ιωαννίδης
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Βαφέας (80’ Οζέγκοβιτς), Λαντρ, Παρράς, Σνεϊντερλίν (13’ λ. τρ. Μποτία), Ιπαλίμπο, Μασούρας, Πρίτσας (69 Σάντος), Τετέι (80’ Νίνης), Αντερέγκεν (70’ Μπιφουμά).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι (63’ λ. τρ. Ζέκα), Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν, Τσέριν, Μαντσίνι (79’ Βέρμπιτς), Τζούριτσιτς (70’ Μπερνάρ), Αϊτόρ (70’ Παλάσιος), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις