ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιβραλτάρ: Ποδοσφαιριστής καταγγέλλει τον προπονητή του για εκφοβισμό μετά τα 14 γκολ της Γαλλίας

Γιβραλτάρ: Ποδοσφαιριστής καταγγέλλει τον προπονητή του για εκφοβισμό μετά τα 14 γκολ της Γαλλίας

Η Γαλλία έγραψε ιστορία με το 14-0 επί του Γιβραλτάρ, αλλά έφερε στην επιφάνεια και ένα κλίμα εκφοβισμού από τον προπονητή Χούλιο Ρίμπας, σύμφωνα με καταγγελία ποδοσφαιριστή.

Η Γαλλία ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024, κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση.

Έρχεται μάλιστα με άγριες διαθέσεις μετά το ιστορικό 14-0 επί του Γιβραλτάρ, στο οποίο οι «μπλε» είχαν οκτώ διαφορετικούς σκόρερ και σε τρελά κέφια τον Κιλιάν Εμπαπέ που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του.

Ωστόσο, αυτό το θορυβώδες αποτέλεσμα έφερε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα που υπάρχουν στο Γιβραλτάρ. Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί της Κυριακής (19/11), ένας διεθνής παίκτης κατήγγειλε ανώνυμα στο «Gibraltar Sports News» τον προπονητή της ομάδας, Χούλιο Ρίμπας, για εκφοβισμό.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως εδώ κι αρκετούς μήνες έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στην εθνική ομάδα, καθώς αρκετοί παίκτες δεν θέλουν πλέον τον Ρίμπας, ο οποίος τους βάζει να αγωνιστούν σε διαφορετική θέση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία πιέζει τους παίκτες για τις μεταγραφές που θα πάρουν ώστε να βρίσκονται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος!