ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League, ΠΑΟΚ - Ελσίνκι: «Η απόφαση είναι σκατ…» - Το ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ
Intime News

Europa Conference League: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ελσίνκι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την απόφαση, για τη διεξαγωγή των αγώνων στην Ελλάδα χωρίς κόσμο.

Ο Λουτσέσκου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Είναι μία σκατ… απόφαση, που δεν έχει λογική» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Πάντα ο ΠΑΟΚ την πληρώνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αν έχει κίνητρο η ομάδα μολονότι τα έχει πετύχει όλα: «Ο αθλητικός στόχος έχει επιτευχθεί, νικώντας δύο φορές την Άιντραχτ εντός κι εκτός. Από την αθλητική φύση έχει επιτευχθεί. Αλλά από την άλλη πλευρά είναι θέμα νοοτροπίας, να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών, είναι θέμα περηφάνειας για μία ελληνική ομάδα. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και καθιστούν το παιχνίδι πού σημαντικό . Κι έχει να κάνει με την απόλαυση να παίζεις κι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις είναι μία τρομερή απόλαυση».

Για το ότι θα παίξουν για τελευταία φορά με κόσμο και πώς θα διαχειριστεί το μέτρο αυτό: «Δεν είχαμε χρόνο να συζητήσουμε γι' αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό κι είμαστε εστιασμένοι στο αυριανό ματς.

Για την απόφαση δεν ξέρω τι να πω. Είναι μία σκατ... απόφαση, που δεν έχει λογική. Όταν εμείς κάναμε κάτι πάντα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με τιμωρία. Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος που έχει κερδηθεί μέσα στο γήπεδο, έγιναν πολλά πράγματα για να οδηγήσουν σε μία ακόμα κλοπή ενός Κυπέλλου, γεγονότα που συνδέονται μεταξύ τους, διαφορετική αντιμετώπιση σε γεγονότα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, διαφορετική σε μας.

Θυμάμαι ακόμα και με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν να παίξουμε χωρίς φίλαθλους, αλλά τελικά παίξαμε με φιλάθλους. Δεν είναι δίκαιο. Θα έχουμε τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο χωρίς κόσμο και δεν γνωρίζουμε τη βαθμολογική σημασία. Πάντα ο ΠΑΟΚ την πληρώνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κι ειλικρινά αυτό το μέτρο δεν προσφέρει κάποια λύση για πράγματα που είναι πέρα από τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Αλλά υπάρχουν αρμόδιοι που θα πρέπει να βρουν μία στρατηγική για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα».

«Για τον κόσμο μας που θα κάνει καιρό να έρθει στην Τούμπα»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πιο είναι το μυστικό: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα. Είμαστε οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο. Είμαστε αγαπημένοι, έχουμε καλό κλίμα. Δεν είναι εμπόδιο το επόμενο ματς. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε αήττητοι κι έχουμε κι ένα ρεκόρ. Αν πάρουμε τους 3 βαθμούς θα είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα με 16 βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα μετά την τιμωρία: «Είναι εάν πολύ σημαντικό κίνητρο κι αυτό. Θα έχουν καιρό να έρθουν στο γήπεδο. Θα είναι ένα έξτρα κίνητρο να τους ευχαριστήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίζουν κι εκτός γηπέδου., Θα παίξουμε και γι' αυτούς στο τελευταίο ματς της Τούμπας με κόσμο».

Για το πόσο εύκολο είναι να εξηγήσουν στους ξένους ποδοσφαιριστές την τιμωρία: «Εμείς είμαστε Έλληνες και καταλαβαίνουμε όλα. Υπάρχουν ερωτήσεις από τους ξένους και προσπαθούμε να τους εξηγήσουμε. Καλώς ή κακώς πάρθηκε μία απόφαση και πρέπει να τη σεβαστούμε. Εμείς πρέπει να παίξουμε τους αγώνες, να είμαστε ο εαυτός μας και να συνεχίσουμε τους καλούς αγώνες».

Για το ότι αν έχει πετύχει όσα ήθελε μέχρι τώρα φέτος: «Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι υγιής, γιατί έτσι έχω την ικανότητα να πετύχω πολλά Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να τα καταφέρω αν δεν έχει την υποστήριξη της ομάδας μου, οπότε με υγεία μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε προκριθεί σαν πρώτοι και περάσαμε απευθείας., Είναι αβαντάζ ότι θα έχουμε έναν μήνα και δεν θα έχουμε ευρωπαϊκά ματς και θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα Ο κόουτς είναι μεγάλη προσωπικότητα για την ομάδα, έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, είναι σημαντικός για εμάς τα νεαρά παιδιά, μας έχει βοηθήσει πολύ».

Για το εκτεταμένο ροτέισον: «Αυτό βοηθάει όλη την ομάδα γιατί όποιος μπαίνει και παίζει έχεις καθαρό μυαλό και θέληση να δείξει ότι μπορεί κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα. Μέχρι στιγμής έχει βγει, η ομάδα είναι όπως πρέπει».

Σχετικές ειδήσεις