ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Παίζει με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ λόγω Ολυμπιακού

Φενέρμπαχτσε: Παίζει με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ λόγω Ολυμπιακού
AΠΕ - ΜΠΕ

Την απόφαση να χρησιμοποιήσει την ομάδα Νέων στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι πήρε η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε δίνει συνέχεια στις αποφάσεις που πήρε κατά τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης (2/4) και ενήμερωσε την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι τον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι θα τον δώσει με την Κ19.

Αυτός ο αγώνας έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου (είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω αντιδράσεων των Σαουδάραβων στα πανό των Τούρκων οπαδών με τον Κεμάλ) ενώ στις 10 του μήνα ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Conference League.

Η αντίπαλος των Πειραιωτών αντιδρά στο γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δεν ήταν σύμφωνοι με τη διεξαγωγή του αγώνα την προσεχή Κυριακή.

Μάλιστα η Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε εξουσιοδότησε την ομάδα είτε να παίξει με την Κ19 τον τελικό του Σούπερ Καπ είτε να μην αγωνιστεί καθόλου, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει το πρώτο, εφόσον δεν αναβληθεί ο αγώνας.

Σχετικές ειδήσεις