ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης: «Τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν και τον σέβονται»

Μαρινάκης: «Τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν και τον σέβονται»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες των «ερυθρόλευκων» για την εμφάνισή τους απέναντι στη Γιουβέντους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στη Γιουβέντους έχουν κάνει τον Ολυμπιακό υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο Τορίνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League.

«Όλοι είμαστε περήφανοι. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Ανεβαίνουμε επίπεδο. Ονειρευόμαστε. Δεν καταπιανόμαστε με τη λάσπη. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Πρέπει να το καταλάβουνε και στην Ελλάδα οι παράγοντες αν θέλουν κι αυτοί να κάνουν κάτι στην Ευρώπη. Σήμερα μας γύρισε η τύχη την πλάτη. Το μόνο που κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν με πάθος. Σε ένα γκολ που η τύχη σου γυρίζει την πλάτη στο 2-2 δυστυχώς μας ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το ματς. Είδατε έγινε στα τελευταία 20 λεπτά και το πάθος που δείξαμε. Δεν είναι τυχαίο. Πλέον τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν και τον σέβονται. Αυτό μας δίνει δύναμη να εργαζόμαστε σκληρά και να προχωράμε μπροστά» τόνισε αρχικά μιλώντας στη NOVA.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις