ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο: Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός;

Ποδόσφαιρο: Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός;

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερωθεί από την UEFA για την ποινή του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ήταν κάτι δεδομένο πως θα συμβεί. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να εξασφαλίσει την παραμικρή ομαλότητα και να βάλει σε μια τάξη πληρωμές πολύ μικρότερου μεγέθους από αυτές που απαιτούνταν για να διακανονίσει τα χρέη που έπρεπε, έτσι ώστε να μην τιμωρηθεί από την UEFA.

Συνεπώς, ήταν αναπόφευκτο πως θα έρθει η σκληρή τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους προς ποδοσφαιριστές, εργαζόμενους και άλλες ομάδες.

Η UEFA, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι επιβλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού ενός έτους από τις διοργανώσεις της, με επιπλέον πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Το χειρότερο όλων, είναι πως ο Παναθηναϊκός μετά και το οριστικό -3 (ίσως και να αυξηθεί κιόλας), λόγω της υπόθεσης Βέμερ, δεν θα μπορέσει φέτος να «εκτίσει» την ποινή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη από τη σεζόν 2020-2021…

Πηγή: Leoforos.gr