ΣΠΟΡ

Άντι Μάρεϊ - Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα στο Wimbledon

Στέφανος Τσιτσιπάς Wimbledon
AP Photo/Alberto Pezzali

Άντι ΜάρεϊΣτέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «επιβίωσε» στον συγκλονιστικό αγώνα… δύο ημερών με τον Ντόμινικ Τιμ, τον οποίο «λύγισε» στα πέντε σετ.

Το έργο του, πλέον, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές το Wimbledon.

Ο Βρετανός τενίστας θα έχει φυσικά και το κοινό με το μέρος του. «Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει κόντρα στον Μάρεϊ», είπε αστειευόμενος ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολος παίκτης, είναι σαν να ζει συνέχεια σε αυτά τα court. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε στο κεντρικό court».

Οι διοργανωτές δεν… χάλασαν το χατίρι στον Στέφανο, καθώς, όπως αναμενόταν, όρισαν τον αγώνα στο κεντρικό court. Συγκεκριμένα, θα είναι αυτός που θα κλείσει το πρόγραμμα, το οποίο θα ανοίξει στις 15:30, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι βραδινός (όχι πριν τις 20:00).

Οι αγώνες του κεντρικού court μεταδίδονται από το Novasports1HD κι εκ τούτου θα είναι το κανάλι που δείξει τη σπουδαία «μονομαχία» του Τσιτσιπά με τον Μάρεϊ. Να θυμίσουμε ότι το Novasports6HD προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις της NOVA την Πέμπτης (6/7)

Novasports1HD

  • Κεντρικό court (15:30): Μπρόντι – Ρούντ, Κορνέ – Ριμπάκινα, Μάρεϊ - Τσιτσιπάς

Novasports6HD

  • Court 1 (15:00): Ζβέρεφ – Μπράουερ, Στέφενς – Βέκιτς, Πεγκούλα – Μπούκσα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (6/7)

Σχετικές ειδήσεις