ΣΠΟΡ

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει Ελλάδα και κάνει άμεσα μαγνητική

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει Ελλάδα και κάνει άμεσα μαγνητική
Eurokinissi

Κατερίνα Στεφανίδη: Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ελέω του τραυματισμού της στον αστράγαλο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στάθηκε άτυχη στον προκριματικό του επί κοντώ, καθώς στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο, έπειτα από κακή πτώση στο στρώμα και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επέστρεψε στο ταρτάν, έκανε προσπάθεια να δοκιμάσει το πόδι της, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει κάποιο άλμα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού.

Μετά το τέλος του προκριματικού, η 33χρονη αθλήτρια μίλησε για την απόφασή της να αγωνιστεί, ενώ λίγες ώρες αργότερα, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά τον τραυματισμό της.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 26 Αυγούστου και όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ, δύο ημέρες αργότερα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ούτως ώστε να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αποκόμισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Πάντως, άμεσα θα ξεκινήσει την ξεκούρασή της και μόλις βγουν τα αποτελέσματα, θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της αποθεραπείας της, μαζί με τον προπονητή της και σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ, ενόψει της επόμενης σεζόν, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σχετικές ειδήσεις