ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Τα highlights της πρόκρισης στον τελικό του Indian Wells – «Δεν τα παρατάω ποτέ»

Μαρία Σάκκαρη
EPA/JOHN G. MABANGLO

Μαρία Σάκκαρη: Δείτε τα highlights της εντυπωσιακής πρόκρισης της Ελληνίδας τενίστριας στον τελικό του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε Κόκο Γκοφ και… βροχή και θα διεκδικήσει τον τίτλο στο «1000άρι» της Καλιφόρνια κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ.

Η Ελληνίδα τενίστρια με την παρουσία της στο τουρνουά της Καλιφόρνια έχει ήδη εξασφαλίσει ως χρηματικό έπαθλο 539.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα φύγει από το Indian Wells με σχεδόν 1.000.000 ευρώ. Παράλληλα, έχει την ευκαιρία να ανέβει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς από το Νο9 θα βρεθεί στο Νο6 του κόσμου.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο τελικός του Indian Wells είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (17/3). Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 20:00 και να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports6HD.

«Ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου»

Η Σάκκαρη, μετά τη σπουδαία εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Αμερικανίδα, δήλωσε περήφανη για τον εαυτό της. Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω. Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε,. Είμαι πολύ χαρούμενη για τον τελικό».

Για το ότι είναι ο πρώτος τελικός μετά τη Γουαδαλαχάρα: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ».

Για τον τελικό με τη Σβιόντεκ: «Χαρούμενη κι ανυπόμονη γι' αυτό το ματς. Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ».

Σχετικές ειδήσεις