ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: Ένα κομμάτι του μεταλλίου είναι οι Έλληνες

Λευτέρης Πετρούνιας: Ένα κομμάτι του μεταλλίου είναι οι Έλληνες

Φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχτούν τον χρυσό άρχοντα των «Δαχτυλιδιών», Λευτέρη Πετρούνια.

Με το χαμόγελο στα χείλη και συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και απλός κόσμος, βγήκε από την αίθουσα αφίξεων ο Λευτέρης Πετρούνιας, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/08).

Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από την την αίθουσα αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας για να υποδεχτεί το χρυσό παιδί της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια, τον οποίο στηρίζει η stoiximan.gr.

«Είναι αυτό που ονειρευόμασταν. Ένα κομμάτι του μεταλλίου είναι οι Έλληνες», ανέφερε και δήλωσε πολύ ευτυχισμένος, ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατά την άφιξή του στο Ελ.Βενιζέλος.

«Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και πολλές αποτυχίες», είπε ακόμη και συνέχισε: «Αν δεν αποτύχεις δεν θα πετύχεις πότε και αν δεν μάθεις να χάνεις δεν θα μάθεις να κερδίζεις».

«Θέλουμε στήριξη γιατί αν στη δύσκολη αυτή εποχή φέραμε έξι μετάλλια, με λίγο βοήθεια θα κάνουμε θαύματα», ανέφερε, και υπογράμμισε ότι «η μεγαλύτερη ευχή είναι η γυμναστική να γίνει σαν το ποδόσφαιρο σε ανταπόκριση»

Δείτε το βίντεο της άφιξης:

Ο 26χρονος επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της ενόργανης γυμναστικής και την ομάδα πόλο των ανδρών, που κατετάγη στην έκτη θέση, με την πτήση «ΑΖ 720» της Alitalia.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποχαιρέτησε το Ρίο μαζί με τους συναθλητές του, Βλάση Μάρα και Βασιλική Μιλλούση, αλλά και με τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής.

Ο ίδιος ο Έλληνας πρωταθλητής με μήνυμά του στο Facebook ευχαρίστησε την Τετάρτη (24/08) το Ρίο για τις συγκλονιστικές στιγμές και τη μοναδική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο χρυσός Ολυμπιονίκης:

"One dream and one goal came to an end .. feeling blessed that I lived this experience ..so ,good bye Rio ..thank you for the amazing memories ...Ελλαδαρα μου ερχόμαστε..."

11

Σχετικές ειδήσεις