ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο εστιατόριο για τους Ρονάλντο, Ναδάλ, Γκασόλ και Ιγκλέσιας - Ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Νέο εστιατόριο για τους Ρονάλντο, Ναδάλ, Γκασόλ και Ιγκλέσιας - Ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το εστιατόριο «Tatel» των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράφα Ναδάλ, Πάου Γκασόλ και Ενρίκιε Ιγκλέσιας θα βρίσκεται πλέον και στη Βαλένθια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια επενδύει ένα σημαντικό ποσό από τα εκατομμύρια ευρώ που βγάζει, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Μία από αυτές είναι και η αλυσίδα εστιατορίων που διατηρεί μαζί με τρεις ακόμα θρύλους, αλλά σε διαφορετικά επαγγέλματα. Τον μύθο του τένις Ράφα Ναδάλ, τον άσο του μπάσκετ Πάου Γκασόλ και τον τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Οι τρεις τους συνεργάζονταν ήδη, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε τη θέληση να μπει στην... παρέα τους και να επενδύσει σε αυτόν τον τομέα.

Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, διατηρούν το εστιατόριο Tatel, έχοντας μαγαζιά σε Μαδρίτη και Ίμπιζα. Την Παρασκευή (22/9) ανακοίνωσαν το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Βαλένθια.

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στη καρδιά της πόλης έχει έναν χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων και σύμφωνα με την USA Today, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 25 εστιατόρια στον κόσμο που αξίζει να επισκεφτεί κάποιος!

«Το Tatel αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία του φιλόξενου και παιχνιδιάρικου πνεύματος που χαρακτηρίζει τα ισπανικά εστιατόρια, με μια προσεγμένη γαστρονομική προσφορά βασισμένη σε παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές, σε συνδυασμό με πινελιές εκλεπτυσμένης καινοτομίας.

Ένα γαστρονομικό concept που συνοδεύεται καθημερινά από ζωντανή μουσική και ένα αποκλειστικό μπαρ που προσφέρει τα πάντα, από τα πιο παραδοσιακά κοκτέιλ μέχρι καινοτόμες δικές του δημιουργίες», αναφέρει στο site της η εταιρεία των Ρονάλντο, Ναδάλ, Γκασόλ και Ιγκλέσιας.

Σχετικές ειδήσεις