ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκληροί αντίπαλοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»

«Σκληροί αντίπαλοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»

Ο Νέναντ Κρστιτς μιλάει στο Onsports για τη σειρά των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, χαρακτηρίζει σκληρούς αντιπάλους τους «αιώνιους» και μέσα από τα ματς που έζησε ο ίδιος ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγάζει... πόρισμα για τον τίτλο

Ο Σέρβος σέντερ νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στο Top 16 και έχασε στον ημιτελικό του Final 4 του Λονδίνου από τον Ολυμπιακό. Δεν μας κρύβει ότι οι ελληνικοί τελικοί θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και ότι το πιο πιθανό είναι να κριθούν σε παραπάνω από τρεις αγώνες.

Ο 29χρονος άσος τονίζει στο Onsports ότι οι δύο ομάδες έχουν ομοιότητες, αλλά και διαφορές, και ότι αποτέλεσαν δύσκολους αντιπάλους για την ομάδα του τη φετινή σεζόν. Εύχεται οι Έλληνες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα και να μην προβούν σε ακρότητες, ενώ επισημαίνει τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτουν οι δυο «αιώνιοι» με μπροστάρηδες τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη για τον Ολυμπιακό.

Ο Κρστιτς αναφέρεται και στην πρόσφατη κατάκτηση της Βαλτικής Λίγκας από την ΤΣΣΚΑ και στους λόγους που το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο Final 4 του Λονδίνου. Μάλιστα, βγάζει το… καπέλο στον Ολυμπιακό για τις εμφανίσεις του στα ματς στην Ο2 Αρένα της αγγλικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr