ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαντίδης: «Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει» (photos)

Διαμαντίδης: «Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει» (photos)

Την συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναικού ζήτησε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους Τούρκους.«Το κεφάλι χαμηλά» είπε ο Μπράμος

Στη κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της adidas και της Ανατολού Εφές, μίλησε ο «3D». Ο Διαμαντίδης τόνισε πως δεν επηρεάζονται οι «πράσινοι» από την αγωνιστική κατάσταση της Εφές και πως στόχος είναι να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια:

««Δε σκεφτόμαστε το 2-0. Εξ αρχής έχουμε πει πως κοιτάμε κάθε ξεχωριστά. Έχουμε παίξει δύο αγωνιστικές, έχουμε δύο νίκες, αλλά δε λέει τίποτα. Η φάση είναι μεγάλη σε διάρκεια. Στόχος της ομάδος είναι να κερδίζει. Η Εφές είναι μία καλή ομάδα, παρά τις δύο ήττες.

Όλες οι ομάδες δυνατές. Εμείς κοιτάμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Ευελπιστούμε ο κόσμος της ομάδος να είναι κοντά μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του αρχηγού των νταμπλούχων Ελλάδας.

Με τη σειρά του ο Μάικ Μπράμος τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι χαμηλά:

«Η Εφές πολύ καλή ομάδα ομάδα. Το ηθικό μας είναι υψηλό έπειτα το 2-0, αλλά η φάση έχει 14 αγωνιστικές και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κι αύριο (17/1)» είπε ο Μπράμος και πρόσθεσε: «Είναι λάθος να βλέπουμε τη βαθμολογία. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ με το κεφάλι χαμηλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».