ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό με... παρατράγουδα

Διπλό με... παρατράγουδα
Τρία λεπτά πριν εκπνεύσει το ενενηντάλεπτο σφύριξε τη λήψη της αναμέτρησης Ζανκτ Πάουλι - Σάλκε ...

Τρία λεπτά πριν εκπνεύσει το ενενηντάλεπτο σφύριξε τη λήψη της αναμέτρησης Ζανκτ Πάουλι - Σάλκε ο διαιτητής του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο λόγος ήταν η πτώση ενός πλαστικού ποτηριού με μπύρα στο βοηθό διαιτητή από τους οπαδούς των γηπεδούχων! Νωρίτερα(64’) και ενώ το σκορ ήταν 0-1 δεν μέτρησε γκολ της Ζανκτ Πάουλι υποδεικνύοντας οφ σάιντ...

Δείτε το video του τραυματισμού του επόπτη

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, το ντεμπούτο του Ραλφ Ράνινγκ στον πάγκο των «βασιλικών μπλε» ήταν ιδανικό αφού με αυτήν την νίκη η Σάλκε απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ραούλ μετά από κόρνερ του Φαρφάν στο 26’ έκανε του κεφαλιού του βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ενώ από σέντρα του Περουβιανού προήλθε και το δεύτερο γκολ της Σάλκε στο 66’ με εκτελεστή αυτή τη φορά τον 17χρονο Ντράξλερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με εννιά πίκτες λόγω αποβολής του Καλά στο 68' με δεύτερη κίτρινη και του Μπάρτελς δέκα λεπτά αργότερα με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Φαρφάν.

Με τη νίκη της αυτή η Σάλκε που είχε στην αρχική της σύνθεσή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (Βασίλης Πλιάτσικας και Άγγελος Χαριστέας έμειναν εκτός αποστολής), ανέβηκε στη δέκατη θέση με 36 βαθμούς, ενώ η Ζανκτ Πάουλι παρέμεινε στη 16η με 28.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ: Πλικέ, Μπάρτελς, Τόραντ, Γκούνες, Καλά, Μπολ (77' Μπρουνς), Μ. Λέμαν, Κρούζε, Τακί (82' Εγκερ), Χένινγκς (63' Νάκι), Ασαμόα.

ΣΑΛΚΕ: Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σάρπεϊ, Παπαδόπουλος, Κλούγκε (75' Ματίπ), Φαρφάν, Μπαουμγιόχαν (46' Ντράξλερ), Ραούλ, Γκαβράνοβιτς (7' Εντού).

Πηγή: onsports.gr