ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα φώτα πέφτουν στο «Μπερναμπέου»

Τα φώτα πέφτουν στο «Μπερναμπέου»
Με δυο σπουδαία ματς ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών του Champions League με το παιχνίδι...

Με δυο σπουδαία ματς ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών του Champions League με το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης- Τότεναμ να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Στον άλλο αγώνα της βραδιάς η Ίντερ υποδέχεται την Σάλκε στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ (21:45):

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Τότεναμ και φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου μάλιστα είναι πιθανό να βρει απέναντι της την «αιώνια» αντίπαλο της, Μπαρτσελόνα με θέα το εισιτήριο για τον τελικό.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο είναι αμφίβολοι ενώ εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας ο Μπενζεμά.

Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ έχοντας εντυπωσιάσει με την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ στην παρθενική της συμμετοχή, θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη έκπληξη μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν στον προηγούμενο γύρο, θέτοντας νοκ-άουτ ένα ακόμη «μεγαθήριο».

Ίντερ-Σάλκε (21:45):

Μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Μπάγερν με ανατροπή στο Μόναχο, η Ίντερ θα προσπαθήσει να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι η καρδιά της πρωταθλήτριας Ευρώπης συνεχίζει να χτυπάει δυνατά και στα προημιτελικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των γηπεδούχων, Λεονάρντο δεν υπολογίζει τον Λούσιο.

Η Σάλκε, χωρίς τον Φέλιξ Μάγκατ πλέον στο «τιμόνι» της αλλά με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της, θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία για να μείνει ζωντανή αναφορικά με την υπόθεση-πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο νέος τεχνικός των φιλοξενούμενων τους Κλούγκε και Γκαβράνοβιτς.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάρτιν Άτκινσον από την Αγγλία.