ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα ή τίποτα…

Όλα ή τίποτα…

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στοχεύουν στο 2-2 κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, για να διεκδικήσουν σε 5ο παιχνίδι την παρουσία τους στο Final 4 της Euroleague

Ο «εξάστερος» και οι «ερυθρόλευκοι» με συμμάχους τους την έδρα και τον κόσμο τους θα ψάξουν τη νίκη που θα ισοφαρίσει τη σειρά και θα προσπαθήσουν να κάνουν το ολικό comeback στο 5ο παιχνίδι.

«Πάνοπλος» για την ισοφάριση

Ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που μπαίνει πρώτος στην «μάχη» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:30, ΔΤ). Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες συν τον κόσμο του, αφού το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Από την άλλη ο Μεσίνα δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στην διάθεση του τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Έξω ο Περπέρογλου, μέσα ο Πέτγουει

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Έλληνα φόργουορντ να προπονείτε, ωστόσο δεν έχει επανέλθει ακόμα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε γι' αυτό (λογικά) θα μείνει και εκτός δωδεκάδας. Αντίθετα ο Πέτγουει θα βρίσκεται στην αποστολή και μαζί με τους συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να φέρουν την σειρά στα ίσια (21:45, Novasport 2). Στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει ... καρφίτσα πράμα που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους «ερυθρόλευκους». Για την Ρεάλ, απουσιάζει ο τραυματίας Ντρέιπερ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο Ισραήλ η Μακάμπι θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά με την Αρμάνι (2-1), την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει κλίσει ήδη θέση στο Final 4 (3-0 την Γαλατάσαραι).

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» για την ισοφάριση (photos)

Ολυμπιακός: Πρόστιμο για τις κροτίδες