ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσατσένκο: Πεισματάρηδες οι Έλληνες

Τσατσένκο: Πεισματάρηδες οι Έλληνες

Κάθε άλλο παρά… περίπατος δεν είναι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα παιχνίδια της με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το Βλαντιμίρ Τσατσένκο.

Ο παλαίμαχος σέντερ των Ρώσων είχε προβλέψει πριν από την έναρξη της προημιτελικής σειράς των φετινών πλέι οφ της Ευρωλίγκας πως η πρώην ομάδα του θα κερδίσει άνετα, με 3-0. Αντ’ αυτού θα παίξει αύριο (25/04, 19.00) σε πέμπτο ματς, που θα φιλοξενηθεί στο «USH CSKA», για την πρόκριση στο Final Four του Μιλάνο. Ο Βλαντιμίρ Τσατσένκο παραδέχθηκε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα rsport.ru, πως οι συμπατριώτες του υποτίμησαν τους Έλληνες, οι οποίοι είναι πεισματάρηδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Μάλλον η ΤΣΣΚΑ υποτίμησε τον Παναθηναϊκό. Θεώρησε δεδομένο πως θα πάρει ένα παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά τους αγώνες της Μόσχας όλα ήταν καλά, αλλά στην Αθήνα η απόδοση της ομάδας δεν έφθανε για να κερδίσει. Η ΤΣΣΚΑ πρέπει να αναθεωρήσει τη νοοτροπία της και να καταλάβει ότι τα παιχνίδια με τους Έλληνες δεν είναι… περίπατος. Είμαι 99% σίγουρος πως θα κερδίσει στη Μόσχα, αλλά εάν δεν έχει διαφορετική αντιμετώπιση στον αγώνα θα το πληρώσει. Οι Έλληνες είναι πολύ πεισματάρηδες και θα πρέπει να δώσει τα πάντα η ΤΣΣΚΑ για να προκριθεί».