ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχορτσανίτης: «Δεν άντεξα, θόλωσα»

Σχορτσανίτης: «Δεν άντεξα, θόλωσα»

Στην πειθαρχική επιτροπή της λίγκας του Ισραήλ απολογήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης λίγες μέρες μετά την πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Final 4 του Μιλάνο.


Ο λόγος της απολογίας του αφορά την επίθεσή του σε οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον πρόεδρο της ομάδας του λαού, Σιμόν Μιζράχι, να είναι στο πλευρό του.

«Όταν το παιχνίδι τελείωσε πήγαινα προς τα αποδυτήρια και ένας οπαδός με έβριζε συνέχεια», είπε αρχικά ο διεθνής σέντερ και συνέχισε: «Τον άκουγα να βρίζει τη μητέρα μου και συνέχισα το δρόμο μου. Όταν άκουσα να βρίζει τα παιδιά μου άρχισα να τον κυνηγάω. Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια και δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιες ύβρεις. Ζητώ συγγνώμη για την αντίδρασή μου, ξέρω πως σαν αθλητής πρέπει να αποτελώ παράδειγμα και η συμπεριφορά μου δεν ήταν η πρέπουσα. Ουδέποτε έχω επιτεθεί σε οπαδούς παρά τα όσα έχω ακούσει στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Αυτός ο οπαδός ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου και μου έλεγε φρικτά πράγματα. Έπρεπε να τον αγνοήσω, αλλά δεν άντεξα. Τα συναισθήματα με κυρίευσαν και θόλωσαν την κρίση μου. Λυπάμαι πολύ, δεν ξέρω τι να πω, αλλά τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και χτύπησε ευαίσθητες χορδές. Δεν πήγαινα να χτυπήσω τον οπαδό αυτόν. Ήθελα να τον τρομάξω. Με έχουν μάθει να μη χτυπάω άλλους ανθρώπους. Ήθελα να του δείξω πως δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα στo onsports.gr