ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα play off

Super League: Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα play off

Μετά την οριστική τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τη διαδικασία των play off, οι Θεσσαλονικείς έρχονται τελευταίοι στη σχετική βαθμολογία!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών η απορία όλων ήταν το από πού θα «κοπούν» οι συγκεκριμένοι πόντοι για τον «δικέφαλο του Βορρά». Από την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος; Από την ειδική βαθμολογία των play off; Από τη βαθμολογία της επόμενης χρονιάς; Εν τέλει, μετά και από την εκδίκαση της έφεσης που άσκησαν οι Θεσσαλονικείς, έγινε γνωστό πως οι τρεις βαθμοί αφαιρούνται από τη βαθμολογία των PlayOff.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ από ισόβαθμος στην κορυφή με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, κατρακυλάει στην τελευταία θέση. Αυτό γιατί οι Θεσσαλονικείς με τα μέχρι τώρα δεδομένα είχαν 4 βαθμούς, από τη στιγμή όμως που τους αφαιρούνται οι 3 πηγαίνουν στον 1 κι έτσι έρχονται τέταρτοι στον πίνακα. Ο Παναθηναϊκός κι ο Αστέρας ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή με 4, ενώ τους ακολουθεί με 3 ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η βαθμολογία των playoffs:

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η
1 Αστέρας Τρίπολης 2 4 1 1 0
2 Παναθηναϊκός 2 4 0 2 0
3 Ατρόμητος Αθηνών 2 3 0 1 1
4 ΠΑΟΚ 2 1 0 2 0