ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικά… τελικός στις 15 Μαΐου

Τελικά… τελικός στις 15 Μαΐου
Οριστικά την Κυριακή στις 15 Μαϊου και ώρα 19:00, αποφασίστηκε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ ...

Οριστικά την Κυριακή στις 15 Μαϊου και ώρα 19:00, αποφασίστηκε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Τι και αν το κλειστό του «Ελληνικού» μπορεί να φιλοξενήσει 15.000 θεατές; Μόνο 1.800 φίλαθλοι θα είναι οι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. 900 «μαγικά χαρτάκια» θα λάβει η κάθε ομάδα, που θα πάρει επίσης από 50 προσκλήσεις. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι που θα κρίνει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Β΄ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος, όπως και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (σ.σ. Στεφάνου, Γεωργαντής), του Ολυμπιακού (σ.σ. Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος) και της Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο.

Όπως αποφασίστηκε, οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.