ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε
«Φτερά» έκαναν και τα 2.500 επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Φτερά» έκαναν και τα 2.500 επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων που πήρε αρχικά η ΑΕΚ για τον τελικό και ξεπερνούσαν τις 33.000 «ανάγκασε» τους διοικούντες την ΠΑΕ να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να εξασφαλίσουν και άλλα. Οι συζητήσεις με την ΕΠΟ είχαν ευτυχή κατάληξη και οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ακόμη 2.500.

Η διάθεσή τους έγινε το πρωί της Τετάρτης (27/04) στις 11.00 από το ΟΑΚΑ. Ήδη περίπου 2 ώρες πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια είχαν σπεύσει φίλοι της ομάδας περιμένοντας καρτερικά μέσα στη βροχή σχηματίζοντας ουρά που έφτανε ως τη λεωφόρο Κύμης.

Όπως είναι κατανοητό, με κάθε έναν να έχει δικαίωμα να πάρει ως και 2 εισιτήρια, τα 2.500 φάνηκαν πολύ λίγα. Πριν λοιπόν συμπληρωθούν 2 ώρες από το άνοιγμα των εκδοτηρίων, τα επιπλέον «μαγικά χαρτάκια» είχαν εξαφανιστεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν προσπάθειες από την ΑΕΚ για να εξασφαλίσει και άλλα εισιτήρια καθώς η ζήτηση είναι πρωτοφανής, όμως η στάση της Αστυνομίας, δεν φαίνεται να ευνοεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε για να εκδοθούν και άλλα εισιτήρια θα πρέπει να μειωθεί η ζώνη ασφαλείας των κενών θυρών μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και τους Ατρομήτου, κάτι που ενδεχομένως να διαταράξει την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: onsports.gr