ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρασίνισε» η Βαρκελώνη!

«Πρασίνισε» η Βαρκελώνη!
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Final Four.

Οι φίλοι των «πρασίνων» που από το βράδυ της Πέμπτης (05/05) έχουν φτάσει στην πόλη για να βρεθούν στο πλάι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» κυκλοφορούν από το πρωί της Παρασκευής (06/05) στους δρόμους της Βαρκελώνης και έχουν δώσει για τα καλά το στίγμα τους, με το σημείο όπου έχουν συγκεντρωθεί για την ώρα οι περισσότεροι να είναι η πασίγνωστη Ράμπλα.

Εκεί υπάρχουν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και της Μακάμπι, αφού αυτοί οι δύο είναι κι αυτοί που θα έχουν την «μερίδα του λέοντος» και στις εξέδρες του «Παλάου Σαντ Τζόρντι», που τραγουδούν συνθήματα και βάζουν τους Καταλανούς σε ατμόσφαιρα Final Four από το πρωί! Τα συνθήματα από Έλληνες και Ισραηλινούς δίνουν και… παίρνουν και όλα πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ατμόσφαιρα στην Ράμπλα είναι πανηγυρική και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού αλλά και της Μακάμπι, δεν έχει υπάρξει καμία ένταση. Μάλιστα αρκετοί από τους οπαδούς των δύο ομάδων έχουν αναμνηστικά διακριτικά από παλαιότερα Final Four στα οποία έχουν συμμετάσχει ξανά «πράσινοι» και «κίτρινοι» κάτι που τους δίνει την ευκαιρία να τα… πουν βρίσκοντας κοινό σημείο επαφής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους οπαδούς της Σιένα, έχουν κατηφορίσει κι αυτοί προς τη Ράμπλα ωστόσο είναι πολύ λιγότεροι αριθμητικά κι έτσι περνούν… μάλλον απαρατήρητοι, ενώ αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα εμφανιστούν από τόσο νωρίς στην πόλη καθώς η απόσταση της πρωτεύουσας της Ισπανίας από τη Βαρκελώνη δεν είναι μεγάλη και οι οπαδοί των «μερένχες» θα φτάσουν στο «Παλάου Σαντ Τζόρντι» λίγο πριν την έναρξη των ημιτελικών.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να… συνεχίσουν το «πανηγύρι» στη Ράμπλα για αρκετή ώρα ακόμα και στη συνέχεια θα ανηφορίσουν για το λόφο του Μοντζουΐκ και το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με τη Σιένα. Υπολογίζεται ότι οι «πράσινοι» θα ξεπεράσουν τους 2.500 και θα στηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του «τριφυλλιού» να βρεθεί στον τελικό.

Πηγή: onsports.gr