ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί και... Κύπελλο!

Πανηγυρισμοί και... Κύπελλο!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο, το έκτο της πλούσιας ιστορίας του, όμως δεν έχει χρόνο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο, το έκτο της πλούσιας ιστορίας του, όμως δεν έχει χρόνο για ξεκούραση!

Το «τριφύλλι» βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές του το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» θα χαρούν για λίγες ώρες ακόμα τη νέα μεγάλη επιτυχία τους, όμως άμεσα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, την προσεχή Κυριακή (15/5) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, αλλά και την κούραση να παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο, οι πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον τελικό κυπέλλου ο οποίος θα κρίνει τον πρώτο εγχώριο φετινό τίτλο.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του οι οποίοι έκαναν περήφανο τόσο τον ίδιο όσο και όλη την ομάδα με την κατάκτηση του τροπαίου στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη.

Επόμενος ευρωπαϊκός στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την επόμενη σεζόν, το Φάιναλ Φορ της οποίας θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να προσθέσει στην πλουσιότατη τροπαιοθήκη του ένα ακόμα κύπελλο και ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Onsports.gr