ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιραλάς...2014

Μιραλάς...2014
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε «πάνω» του, το θέμα του βέλγου επιθετικού. Ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε με τον πρόεδρο...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε «πάνω» του, το θέμα του βέλγου επιθετικού. Ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να συνεχίσει στο λιμάνι υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με διάρκεια ως το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρ ότι το κλίμα είχε στραβώσει για τον βέλγο επιθετικό, εξ’αιτίας κυρίως του μάνατζέρ του, όταν συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η συμφωνία για να συνεχίσει έκλεισε μέσα σε πέντε λεπτά!
H συνάντηση άλλωστε, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και ο παίκτης εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, παρακάμπτοντας πλήρως τον μάνατζερ του Κριστόφ Ενροτό.

Η συμφωνία αναφέρει πως για τα επόμενα χρόνια, ο Μιραλάς θα αμείβεται με περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αγοράς του από άλλη ομάδα αυξήθηκε κοντά στα επίπεδα που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πλέον είναι στα 8 εκατ. ευρώ.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον Μιραλάς πως η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη και για λόγους ισορροπίας στην ομάδα, όλοι οι παίκτες αντιμετωπίζονται το ίδιο, κάτι το οποίο κατανόησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.