ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι με... ένσταση

Ντέρμπι με... ένσταση
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους την Τετάρτη (25/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ...

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους την Τετάρτη (25/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική των play offs, με το παιχνίδι να γίνεται στη σκιά της ένστασης που έχει καταθέσει η Ένωση.

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι άδειο, λόγω της τιμωριάς της ΑΕΚ, ενώ εκτός από το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ίσως θα πρέπει να περιμένουν την Πέμπτη (26/5), προκειμένου να μάθουν στις αίθουσες των δικαστηρίων την έκβαση της 1ης θέσης.

Στα αγωνιστικά, όπως έχει αυτή τη στιγμή η βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή με 10 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

Πολλές απουσίες θα έχει η ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Δέλλα και Μίτσελ, τους τραυματίες Γεωργέα, Λυμπερόπουλο και Γιάχιτς, αλλά και τους Μπλάνκο, Νασούτι, τους οποίους ο Ισπανός τεχνικός έχει θέσει εκτός ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ερωτηματικό αποτελεί για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα η συμμετοχή του Σπυρόπουλου, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NS1 και θα καλυφθεί live από το Onsports.

Πηγή: onsports.gr