Μαρκάνο και στο βάθος… Ντιντάκ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από την Βιγιαρεάλ...

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο από την Βιγιαρεάλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου.

Μάλιστα, άρθρο της «As» αναφέρει ότι: «Στην περίπτωση του Μαρκάνο, ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό».

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ανοιχτή επικοινωνία που έχουν ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ αλλά και ο Εδουάρδο Μαθία με τη Βιγιαρεάλ για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για την επόμενη περίοδο.

Ο Μαρκάνο αγοράστηκε από τη Βιγιαρεάλ προ διετίας αντί του ποσού των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Χρηματιστηριακά η τιμή του αυτή την εποχή είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα η αγορά να αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση.

Φέτος ο Ισπανός άσος είχε 29 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αγωνιζόμενος ως δανεικός με την Χετάφε, στις θέσεις του αριστερού στόπερ και μπακ.

«Βλέπει» και Ντιντάκ

Το «ναι» του Ντιντάκ Βιλά, φαίνεται πως εξασφαλίζει ο Ολυμπιακός την στιγμή που ο νεαρός φουλ μπακ είχε «πλησιάσει» στην Εσπανιόλ.

Ο μάνατζερ του 21άχρονου είχε δηλώσει πρόσφατα, πως ο πελάτης του έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον είκοσι διαφορετικών ομάδων. Από όλες αυτές, η Εσπανιόλ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην απόκτηση του. Άλλωστε, η Μίλαν τον είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από την συγκεκριμένη ισπανική ομάδα, αλλά τον χρησιμοποίησε μόλις μία φορά στην βασική της ενδεκάδα.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν προσφορά στους ροσονέρι, η οποία προβλέπει δανεισμό με επιλογή αγοράς στο τέλος του 2011-12. Μάλιστα, ιταλικές πηγές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή