Αποφασισμένος ο Βαρδινογιάννης

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αποφασίσει να διακόψει την ενασχόληση...

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αποφασίσει να διακόψει την ενασχόληση του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η «Sportday» αναφέρει πως πρόκειται να παραχωρήσει το σύνολο των μετοχών του. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει, πως άνθρωποι του κύκλου του θεωρούν, πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη.

Αν τελικά δεν υπάρξει εισροή χρημάτων από τους υπόλοιπους μέτοχους, τότε ο Βαρδινογιάννης θα προσθέσει ένα με τρία εκατομμύρια στην ΑΜΚ, αλλά η εμπλοκή του θα ολοκληρωθεί σε αυτό το σημείο. Δεν επιθυμεί να διοικήσει ή να λάβει μέρος με οποιοδήποτε τρόπο στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή