ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει ο Καλμαζίδης στον Ολυμπιακό

Παραμένει ο Καλμαζίδης στον Ολυμπιακό
Ο τεχνικός που οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» σε τρείς τίτλους στο βόλεϊ, παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας...

Ο τεχνικός που οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» σε τρείς τίτλους στο βόλεϊ, παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μία κατ' αρχήν συμφωνία του Γιάννη Καλμαζίδη και της διοίκησης του Ολυμπιακού, ώστε να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την πετυχημένη συνεργασία τους, όμως υπήρχαν κάποια θέματα που παρέμεναν ανοιχτά και έπρεπε να διευθετηθούν, όπως οι οφειλές του συλλόγου προς τον προπονητή.

Τελικά, ο Γιάννης Καλμαζίδης αποδέχθηκε την οικονομική πρόταση που του έγινε και παράλληλα, τα όποια εμπόδια είχαν παρουσιαστεί όπως το θέμα των οφειλών, ξεπεράστηκαν με τριετή διακανονισμό που πρότεινε η διοίκηση κι έτσι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο κ. Γιάννης Καλμαζίδης επιθυμούσε και να συνεχίσει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, ενώ σε δηλώσεις του ο ίδιος ο προπονητής τόνισε:
«Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Επιτεύχθηκε αυτό που επιθυμούσαμε και οι δύο πλευρές. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκίνησε την προηγούμενη περίοδο. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά με προσπάθεια και θέληση μπορούμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».