Η. Ζούρος: «Χαρούμενος στη Ζαλγκίρις»

Ο Ηλίας Ζούρος παρά το έντονο πρέσινγκ της Μπενετόν εξηγεί στο Onsports γιατί αποφάσισε να παραμείνει στο…
1'

Ο Ηλίας Ζούρος παρά το έντονο πρέσινγκ της Μπενετόν εξηγεί στο Onsports γιατί αποφάσισε να παραμείνει στο τιμόνι της λιθουανικής ομάδας. Τέλος της εβδομάδας ανακοινώνει τους εκλεκτούς της εθνικής

Την ανακοίνωση των εκλεκτών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιμέναμε από τον Ηλία Ζούρο, ωστόσο προηγήθηκε εκείνη της Ζαλγκίρις, η οποία γνωστοποίησε και επίσημα ότι συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του ομοσπονδιακού μας προπονητή στον πάγκο της λιθουανικής ομάδας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, μόνο ικανοποιημένους μπορούσαν να αφήσουν τους διοικούντες τη Ζαλγκίρις και η επιθυμία τους να κρατήσουν τον Ηλία Ζούρο στο… τιμόνι τους για ένα ακόμη χρόνο, ήταν δεδομένη.
Έτσι, η συμφωνία, η οποία είχε οριστικοποιηθεί από την προηγούμενη Τρίτη, ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα. Υπενθυμίζουμε ότι η Μπενετόν είχε μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ηλία Ζούρου και μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε να του αποσπάσει το «ναι». Το τάιμινγκ όμως, δεν ευνόησε την ιταλική ομάδα, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στο Onsports.

Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τους εκλεκτούς της εθνικής. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Διαμαντίδη, Θοδωρή Παπαλουκά, Κώστα Τσαρτσαρή, ενώ για τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Μπουρούση η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και η συμμετοχή τους στην εθνική θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από την κατάσταση της υγείας τους.

Διαβάστε την συνέντευξη στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!