Παράταση στην αγωνία
Αναβολή μιας εβδομάδας πήρε η απόφαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων...
Αναβολή μιας εβδομάδας πήρε η απόφαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων.
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (01/07). Αντικείμενο συζήτησης ήταν εκτός των άλλων και η υπόθεση των αδειοδοτήσεων για την οποία όμως δεν πάρθηκε απόφαση.
Αντιθέτως, όπως αναφέρεται, δόθηκε παράταση μιας εβδομάδας προκειμένου το ΔΣ της Ομοσπονδίας να περιμένει την απόφαση των Δικαστηρίων αλλά και της νομικής υπηρεσίας σχετικά με την υπόθεση.
Πλέον η υπόθεση με τις άδειες για τη νέα σεζόν αποτελεί προτεραιότητα καθώς αν δεν υπάρξει απόφαση δεν μπορούν να προχωρήσουν τα play off ούτε τα play out της Football League. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες να προβούν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στο πρωτάθλημα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr