ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζει το τρέξιμο και τα… μπαμ

Αρχίζει το τρέξιμο και τα… μπαμ
Στον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει» τα πάντα...

Νηνεμία πριν την… καταιγίδα! Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του Ιουλίου, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει» τα πάντα.

Το Σάββατο (2/07) ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, με αποτέλεσμα να μπουν στον… πάγο όλα τα ζητήματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι Πειραιώτες μετά την σχετική χαλάρωση του Σαββατοκύριακου θα επιστρέψουν σε φουλ… ρυθμούς από την Δευτέρα (4/07) έχοντας ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των υποθέσεων που αφορούν στην μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Ξεκαθαρίζει για Τζαβέλλα και Σάντσες

Την Κυριακή (3/07) πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα ο μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα ποδοσφαιριστή διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να γίνει μία ακόμα συνάντηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του πρώην άσου του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας διεθνής δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr