ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ευθύνη»

«Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ευθύνη»
Έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να καθιερωθούν στην ομάδα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκαν κατά την παρουσίασή τους...

Έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά και να καθιερωθούν στην ομάδα του Ολυμπιακού, εμφανίστηκαν κατά την παρουσίασή τους, οι Σήφης Δασκαλάκης και Φρανθίσκο Χαβίτο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών έκανε ο εκτελεστικός Διευθυντής της Πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος ανέφερε:
«Σήμερα είναι η πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν. Σας παρουσιάζουμε τον κ. Δασκαλάκη, που θα είναι μαζί μας για δύο χρόνια και υπάρχει οψιόν για ένα ακόμα χρόνο και τον κ. Χαβίτο που θα είναι για τρία χρόνια. Είναι σημαντικό που ο Σήφης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά και ο Χαβίτο που γνωρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πρώτος από τα νέα αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» μίλησε ο Φρανθίσκο Χαβίτο, τόνισε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία να καθιερωθώ».

Από την πλευρά του, ο Σήφης Δασκαλάκης ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήρθα για να δουλέψω σκληρά με υπομονή και επιμονή για να τους δικαιώσω όλους. Ελπίζω φέτος να πάρουμε όποιον τίτλο υπάρχει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».


Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr