Τα... βρόντηξε και ο Νίκας
Ο Γιώργος Νίκας με επιστολή του προς το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραιτήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ζήτησε συσπείρωση γύρω από την ομάδα...
Ο Γιώργος Νίκας με επιστολή του προς το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραιτήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ζήτησε να υπάρξει συσπείρωση γύρω από την ομάδα.
Περήφανος για την προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει το δρόμο του εμφανίστηκε ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού και εξαπέλυσε βολές κατά του παρασκηνίου και του «νέου παραγκάρχη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η επιστολή του Γιώργου Νίκα
«Προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
7 Ιουλίου, 2011
Κύριοι Σύμβουλοι,
Με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
και της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η παραίτηση μου οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο ότι για επαγγελματικούς λόγους περνώ το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό δεν μου επιτρέπει να προσφέρω στο σύλλογο το χρόνο και την ενέργεια που κατά την εκτίμηση μου οφείλει να προσφέρει όποιος κατέχει αυτές τις τιμητικές αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικής ευθύνης θέσεις.
Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με ώθησε αρκετές φορές στο να πάρω θέση και να δραστηριοποιηθώ στα κοινά του συλλόγου και κάθε φορά κάποιοι βιάζονταν να με εντάξουν σε κάποιο στρατόπεδο χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι το κατά την κρίση μου συμφέρον του συλλόγου παρέμεινε και παραμένει η μόνη αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη σταθερά στη σχέση μου με τον Παναθηναϊκό.
Ανέλαβα πιο ενεργό ρόλο, σαν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, στη διοίκηση της ομάδας μας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, στις αρχές Ιανουαρίου του 2011, όταν στο μέσο της περιόδου διαμορφώθηκε ένα σκηνικό διάλυσης που είχε μετατρέψει την ομάδα σε πεδίο βολής ακόμη και απλών φαντάρων.
Είμαι περήφανος, στο ποσοστό που μου αναλογεί και δεν είναι το μεγαλύτερο, όχι φυσικά γιατί τερματίσαμε δεύτεροι, αλλά γιατί με τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τα στελέχη της ΠΑΕ, το προπονητικό team και τους παίκτες καταφέραμε μόνοι και ενώ γύρω μας τροφοδοτούνταν και εμπεδωνόταν η εντύπωση μιας επικείμενης καταστροφής να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς συντεταγμένα, με αξιοπρέπεια και ο μόνος λόγος που δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα ήταν, κατά τη γνώμη μου, η στυγνή δράση του βρώμικου συστήματος του νέου παραγκάρχη ο οποίος έντρομος δεν άντεξε στην ιδέα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλήματος.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr